Egyéni gyógytorna konzultációt indítunk!

Szoboszlai Hanna vagyok, gyógytornász. 

Végzettségemet 2018-ban Szegeden szereztem meg, rövid ideig gyógyfürdőben, majd szakrendelőben dolgoztam, ahol szakorvosi beutalóval (ortopédia, reumatológia, neurológia) érkezett páciensek gyógytorna kezelését végeztem. Mivel a gyógytornász foglalkozás igazán sokrétű, így rengeteg irányba specializálódhat az ember, és mélyedhet bele egyes szakterületek ismeretébe. A diplomám megszerzése óta különböző szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon vettem részt. Ezek közül a leginkább a különböző gerincdeformitásokkal rendelkező gyermekek mozgásterápiás kezelése áll a szívemhez közel, melyet legjobb szakmai mentorok között végezhettem és sajátíthattam el.

Miben tudok a segítségedre lenni? 

Az online gyógytorna konzultáció nem egyenértékű a személyes kontaktú terápiával, ahol lehetőség van különböző fizikális vizsgálatokra, manuális módszerekre és közvetlen korrekciókra,

de alkalmad nyílik arra, hogy:

  • Szakemberrel beszélhesd meg az adott problémádat (ízületi panaszok, derékfájás, egyéb mozgásszervi tünetek).
  • Ha esetleg kaptál egy leletet, amelyet a sok idegen kifejezés miatt nem tudsz értelmezni, össze vagy zavarodva, szeretnél útmutatást kapni.
  • Jó képminőségű videóhívásban (korlátozottan ugyan, lehetőségek szerint) testtartás, egyes pozíciók, mozgások kivitelezésének megtekintésére, korrigálására.
  • Segítségedre lehetek, ha bizonytalan vagy abban, milyen mozgásformát válassz, ha például fogyókúrázni szeretnél. Ebben az esetben az ízületvédelem és a fokozatosság kiemelkedő jelentőségű!
  • Ha szülőként felmerült benned, hogy jó lenne, ha szakavatott szem látná a gyermek hátát, netalán már neked is feltűnt, hogy valami nem stimmel a gyermek tartásával.

Az egyéni gyógytorna konzultációra a gyogytorna3gen@gmail.com címre vagy programunk központi postafiókjábaaz info@legyekjol.hu címre írva tudsz jelentkezni!

Szólj hozzá!