Jelentkezz ingyenes tanácsadásainkra a továbbiakban is!

Immáron fél éve indítottuk el ingyenes egyéni tanácsadás sorozatunkat, melyek azóta is nagy népszerűségnek örvendnek. Olvasóink egészségét nem pusztán szakértői cikkekkel, videókkal, hanganyagokkal és képekkel igyekszünk javítani, hanem különféle konzultációkkal is.

Szakértőink nyáron továbbra is várják a hozzájuk fordulókat! 

Mely témákban kérhetsz tanácsadást? 

Dietetika

gyöngyi

“Szántó Gyöngyi dietetikus vagyok, a 8. kerületben dolgozom immár 6 éve a páciensekkel és orvosaikkal együttműködve. Felelős szakemberként folyamatosan képzem magam, de háromgyermekes anyukaként széles rálátásom van a mai trendekre, gyermekkori táplálkozási zavarokra is. A „Három generációval az egészségért” program keretében mindenkinek, aki a táplálkozással kapcsolatban segítséget igényel, az térítésmentes tanácsadásban részesül.”

Gyógytorna

Szoboszlai Hanna vagyok, gyógytornász. Végzettségemet 2018-ban Szegeden szereztem meg, rövid ideig gyógyfürdőben, majd szakrendelőben dolgoztam, ahol szakorvosi beutalóval érkezett páciensek gyógytorna kezelését végeztem. A diplomám megszerzése óta különböző szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon vettem részt. Ezek közül a leginkább a különböző gerincdeformitásokkal rendelkező gyermekek mozgásterápiás kezelése áll a szívemhez közel, melyet legjobb szakmai mentorok között végezhettem és sajátíthattam el.”

Mentálhigiénés támogatás

Takács Zsuzsa vagyok, tréner, tanácsadó, coach. Mi is az egészség? Általában azt gondoljuk, az az állapot, amikor nem vagyunk betegek. Szerintem nem. Szerintem az az állapot, amikor fizikailag is és lelkileg is jól vagyunk. Egyre több kutatás bizonyítja, hogy a fizikai egészség egyik alapja a mentális jóllét. Érdemes elgondolkodni, hogy ez utóbbira fordítunk-e kellő figyelmet. A stressz káros hatásai testi-lelki egészségünkre egyre gyakoribbak, de ezek megelőzhetők. Rajtunk múlik, hogy a minket érő stresszt barátunkká, erőforrásunkká tesszük vagy pedig legyőzhetetlen ellenségünkké válik.

Ha kérdésed van bármely témában, bátran fordulj szakértőinkhez a gombokra kattintva!