REGISZTRÁLJ!

Névtelen terv (1)

Válassz: 3km vagy 150 perc

TELJESÍTS!

Névtelen terv (4)

Te döntheted el, hogy a megadott időn belül mikor teljesíted a feladatot

ÖRÜLJ!

Névtelen terv (3)

Ha egy vagy a 100 szerencsés közül, még érmet is kapsz!

A futam

A Legyek jól futam egy virtuálisan teljesíthető sport kihívás, aminek résztvevőit a rendszeres és örömteli sportra szeretnénk ösztönözni. Hogy miért? A válasz nagyon egyszerű: a jóllétünkért. A harmonikus életünkért, a fenntartható egészségünkért és legfőképpen pedig ÖNMAGUNKÉRT. Amennyiben a futamunkon való részvétellel legalább egy embert megismertetünk a sport adta önfeledt boldogsággal és ezzel segítünk hozzájáruli rendszeres mozgásához, akkor úgy érezzük, hogy máris elértük a célunkat. Szeretnénk minél több embert megmozgatni és sok-sok örömteli sport pillanatot okozni a kedves résztvevőinknek. Hogyha szeretnél Te is elindulni egy egészségesebb élethez vezető úton, akkor itt az alkalom, hogy csatlakozz hozzánk! 

Mozogj a héten legalább 150 percet vagy pedig teljesíts minimum 3 km-t valamilyen általad választott formában a futam keretei között! 

Természetesen nem gördítünk az ellen akadályt, hogyha többet szeretnél sportolni. Sőt, azzal csak boldoggá teszel minket!:) Motivációként teljesítőink között 100 db-ot fogunk kisorsolni saját készítésű érmeink közül!

Ilyen szuper érmet nyerhetsz, ha teljesíted a kihívást!

Lehetőségek

  • Minimum 150 percnyi mozgás challenge:

A WHO ajánlása alapján egy felnőtt ember számára heti minimum 150 perc mozgás javasolt, ezért a mi kihívásunk kezdő időintervalluma is legalább ugyanennyi, természetesen többet mindig lehet teljesíteni!:) A kihívásnak semmilyen megkötése nincsen sportnemekre vonatkozóan, minden kedves résztvevőnek szíve joga eldönteni, hogy milyen mozgásformában és hány részletben teljesíti egy héten belül a futamot. Hogy színesebbé tegyük a challenget, a legkülönfélébb sportokat is tudod ötvözni a 150 perc elérése érdekében, nem kell feltétlenül egy sportág határain belül maradjál. (Például: hétfő-50 perc biciklizés, szerda-35 perc futás, csütörtök-30 perc intenzív gyaloglás, szombat-35 perc tollaslabda játék és 20 perc erősítés)

(Külön oklevéllel fogjuk jutalmazni az egy héten belül legtöbb fajta sportot végzett indulónkat.)

  • Minimum 3 km mozgás challenge:

A kihívás másik lehetősége, hogy egy hét alatt teljesítesz valamilyen formában legalább 3 km-t. A lehetőségeknek most sem szeretnénk határokat szabni, így szabadon tudsz választani a neked tetsző mozgásformák közül. Fontos azonban, hogy a kihívásnak ebben a részében mindenképpen egy kilométerben mérhető mozgásformát válassz, hiszen itt számít a megtett távolság. (gyaloglás, futás, biciklizés, úszás, görkorcsolyázás, gördeszkázás…) A 3 km egy kezdő érték, melynél többet természetesen teljesíthetsz, és a minimum 150 percnyi mozgás challengehez hasonlóan itt is tudsz több sportágat kipróbálni a magasabb km szám elérése érdekében. (Például: hétfő-3 km futás, kedd-5 km biciklizés, szombat-1,5 km úszás.

(Külön oklevéllel fogjuk jutalmazni az egy héten belül legnagyobb távolságot megtett indulónkat.)

Mindkettő challenge teljesítése lehetséges, a km-ben mérhető sportágak teljesítését mindkettő kihívásba bele lehet számolni!

A futam menete

  • Kattints a Jelentkezni szeretnék menüpontra! Töltsd ki a jelentkezést és regisztrálj!
  • Miután jelentkeztél, megkezdődik a kihívás hete. Onnantól fogva 7 napod van, hogy teljesítsd a Minimum 150 percnyi mozgás challenget vagy a Minimum 3 km mozgás challenget vagy mindkettőt. (Ha úgy kényelmesebb, akkor a regisztráció napját számíthatod 0. napnak és akkor csak másnap kezdődik számodra a futam.)
  • A futam ideje alatt neked kell észben tartani, hogy mikor mennyit mozogtál, és ha összegyűlt az elegendő kilométer vagy mozgással töltött perc, akkor látogass el újra erre az oldalra és kattints a Teljesítettem a kihívást menüpontra!
  • Itt majd meg kell adjál néhány információt arról, hogy hogyan teljesítetted és melyik challenget, azonban semmilyen bizonyítékul szolgáló képet vagy hasonlót nem kell feltöltsél, az egész futam önbevalláson alapszik. De azért azt is örömmel vesszük, ha megosztod velünk a Futam Facebook csoportjában.
  • A kihívás teljesítése után fogunk majd emailben küldeni egy oklevelet minden kedves résztvevő számára, az érmek kisorsolása pedig a futam végeztével történik.

Futam teljesítési időszak: 2021.06.01 – 2021.06.30

Jelentkezés

Regisztráció kezdete: 2021.06.01

Futam teljesítési időszak: 2021.06.01 – 2021.06.30

A Futam szabályzata elérhető itt: https://www.legyekjol.hu/futam-szabalyzat/

Mi történik, miután jelentkeztél?

-E-mailben értesítünk, ha sikeres volt a regisztráció

-Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz, hogy lásd, a többiek hogyan teljesítik a kihívást – itt tudod Te is feltölteni, hogy mit csináltál

-Ha készen vagy töltsd ki a Teljesítettem a kihívást form-ot

Teljesítettem a kihívást

Add meg kérlek, hogy melyik kihívást teljesítetted! Írd be, hogy melyik nap hány percet és/vagy hány km-ert teljesítettél. Az összes sporttevékenységet amit végeztél írd bele! Ha bármit szeretnél velünk megosztani, akkor itt a lehetőség!:)

Ha mindkettőt teljesítetted, jelöld be mindkét négyzetet
A Futam szabályzata elérhető itt: https://www.legyekjol.hu/futam-szabalyzat/

-Az érmek sorsolására 2021. Július 1-én kerül sor, a szerencsés nyerteseket emailben értesítjük.

-A nyertesek az érmeket a sorsolás után a Budapest 8.kerületi Mikszáth téri orvosi rendelőben tudják majd az értesítést követően átvenni.

Köszönjük a résztvételt és Gratulálunk! 🙂

Impresszum

Főszervező: Vada Virág

Webmester: Kun Bendegúz

Design: Nagy Regina

Fotó: Vada Vince

Legyekjol.hu – mindennapi egészségem produkció

 

A Futam szabályzatát itt lehet elérni.

Elérhetőségek