Ne a stressz irányítson! – Webinárium

A Legyek jól! Webinárium sorozat következő előadása:

Ne a STRESSZ irányítson!

A Fusion Vitalnál évek óta a legújabb technológiai eszközökkel kutatjuk és ismerjük meg a fiziológiás működésünket, egyedülállóan új és széleskörű ismeretekre tettünk szert a stressz működési mechanizmusával és azzal kapcsolatosan, hogy hogyan lehet jobb a megküzdő képességünk.

Együtt dolgozunk többek között élsportolókkal, egyetemekkel, vadászpilótákkal, stb, ahol elemezzük a stresszállapotok működését, és fejlesztjük a teljesítményt.

Ezt a tudást, amit a mérésekből, kutatásokból megszereztünk ebben a stressz webináriumban most megosztjuk veletek!

Időpont:

Január 28. CSÜTÖRTÖK, 18:00

Ingyenesen, Online

Erről lesz szó a webináriumban:

Előadó:

"Most különösen fontos, hogy tisztában legyünk azzal, mit okoz az életünkben jelen levő stressz, és mit tudunk tenni annak érdekében, hogy a káros hatásokat tompítsuk!"

Elkötelezett egészségfejlesztőként a Fusion Vitalnál stressz- és életmód felmérést és tanácsadást végzek, a Legyekjol.hu-nál egészségnevelő portált főszerkesztek, a Hozz ki többet magadból! alapítójaként pedig széles körben egyéni segítséget adok.

Kérdések-válaszok:

Igen, a webinárium teljesen ingyenes, semmilyen kötelezettséggel nem jár, hozz ki magadból a segítségével minél többet! 🙂

Online, a linket a résztvevők emailben kapják meg előtte.

Természetesen! 🙂 Ha van olyan ismerősöd, akinek érdekes lehet, akkor megköszönjük ha értesíted róla!

Ha nem megfelelő számodra az időpont, akkor iratkozz fel a hírlevelünkre és értesíteni fogunk a legközelebbi alkalomról!

A regisztráltak a webinárium után korlátozott ideig (kb 2 hétig) még vissza tudják nézni a felvételt. 

Bármilyen eszközről (PC, Mac, laptop, táblagép, mobiltelefon) lehet követni az előadást. Telepíteni sem kell semmit, a webinárium az emailben kapott linken lesz elérhető (legjobban Chrome böngészőre optimalizált, de ez ugyanúgy nem feltétel). Nincs szükség webkamerára sem hozzá, a webináriumban az előadót és a prezentációs diákat lehet látni, a résztvevőknek chat ablakban lehet hozzászólni, kérdezni.